stavanger korrosjon banner 2020

CLEMCO WET BLAST COMPACT og FLEX

clemco wet blastWetblast er ett effektivt unikt "alt i ett våtblåsesystem", som sandblåser samtidig som det tilsettes en mindre mengde vann. Optimaliserer blandingen av trykkluft, vann og media noe som resulterer i en meget effektiv sandblåsing med minimalt med støv. Som våtblåsesystem injekseres vannet slik at støvet bindes av en vanntåke. Kan også benyttes som en tradisonell sandblåser, hvor man sandblåser på vanlig måte. Ved våtblåsing genererer ca. 90 % mindre støv enn vanlig tørr sandblåsing, og bruker betydelig mindre vann enn konvensjonelle våtblåsesystemer.

Wetblast har en driftssikkerhet og brukervennlighet som ikke finnes i tradisjonelle "Slurry systemer". Forstøvet vann tilføres/injekseres via en vannpumpe først etter sandventilen på blåseapparatet. Dette gjør at det ikke er nødvendig å tømme blåseapparatet ved pauser og stopp for en sølete blanding av vann og blåsemiddel. Vann injeksonen er meget nøyaktig og kan justeres når som helst under drift. Fordelen med anlegget er at små vannmengder tilføres blåsemiddelet slik at sanden faller fuktig ned. På den måten beholder man full avvirkingseffekt på blåserensingen.

Beholderkapasitet blåseapparat 100 l (= ca. 170 kg blåsemiddel)
Leveres som EX modell, Atex sone 2 sertifisert

Clemco Wet Blast Flex og Compact, brukerhåndbok, engelsk.

 

clemco wetblast compact flex

 

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.