stavanger korrosjon banner 2020

TrommelKabinett Sandblåsing Zero Mini DCM 161

Automatisk blåsing av mindre objekter

Virkemåten for denne formen for automatisk sandblåsing skjer via at blåseobjektene legges i tromlen på innsiden av kabinettet,når kabinettet kjøres, roterer tromlen og blåsepistolen som er montert i kabinettdøren blåser objektene rene. På grunn av rotasjonen og kontinuerlig blåsing vil vanskelige steder på objektene som groper og innvendige hjørner, bli rengjort for belegg, maling og rust. Det kan rengjøres objekter som bremsedeler, motordeler og annet av mindre størrelse med samlet vekt på inntil 8kg under en operasjon. Blåsetiden varierer ut i fra mengde og belegg, kan settes til opp til en time via manuelt tidsur.

Ideelle for type bilverksteder og lettere industri.

Leveres komplett med trykkluftregulator, filter med manometer. Ventilator og filterpose. Sikkerhetsventil i dørlås som stopper blåseprosessen, hvis døren åpnes under drift. Zero BNP injektor blåsepistol med luftdyse nr 4 og 8 mm blåsedyse.

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.