stavanger korrosjon banner 2020

Nederman Norclean Ejektor Sugere

De fleste vakuumsugere forblir på land, det gjør ikke Norclean Sugere! 

Norclean har hatt et godt renome de siste 30 årene innen vakuum sugere til shipping og offshore. Enten det gjelder oppsuging av sludge, olje eller andre væsker fra dekk eller nede i motorrom, fra tanker etc. eller oppsuging av sandblåsesand, grit, granulater, pulver etc. Norclean har et bredt produktspekter av industrisugere som møter alle spesifikke behov onshore eller offshore.

Luftdrevne ejektorsugere har ingen bevegelige deler, motorer eller pumper. De krever ikke elektrisitet og har derfor store fordeler for krevende operasjoner i industri, skipsfart og offshore. De brukes til å samle alle industrielle produkt eller et materiale (væsker, støv og granulater) som kan formidles gjennom en sugeslange. Nederman Norclean tilbyr et bredt spekter av ejektor sugeenheter, for å gi tilstrekkelige vakuum og strømningsforhold. Ved å velge det riktige ejektorhodet, er Industrisugerene i stand til å løse behov og krav kunden kan ha for luft drevet støvsuging eller material transport. Norclean har også utviklet filtersystemer for bruk med disse avanserte ejektorene. De fleste av filtrene blir automatisk rengjort, enten på tid eller manuelle systemer.

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.