stavanger korrosjon banner 2020

Educt-O-Matic Støvfri Sandblåser

Letthåndterlig sandblåseverktøy for gjenvinning av blåsemiddel, samt utskilling av støv. Beregnet for sandblåsing av sveisesømmer, mindre flater, flekkblåsing mm. Educt-O-Matic er dobbeltvirkende, det vil si at den sandblåser samtidig som den suger opp støv og gjenvinner blåsemiddelet. Fleksibelt svivelmunnstykke 360 og kan brukes i alle vinkler. Leveres i en verktøykasse av finér med 5 stk forskjellige gummimunnstykker for blåsing av vinkler utvendig og innvendig, utvendig på rør etc. Separat spiralslange og støvbeholder med lokk leveres som tilleggsutstyr. Anbefalt blåsemiddel er aluminiumoksid, kornstørrelse 0,2 - 0,5 mm. Luftforbruk 2600 l/min ved 7 bar. Blåsebredde ca 32 mm.

EDUCT-O-Matic er støvfritt. 
Blåsemiddel, abrasiver og støv er evakuert med avtrekksluften. Blåsemiddel separeres i syklonkammeret og returnert til beholderen for gjenbruk. Støv og nedbrutt blåsemiddel blir fraktet til en støvpose eller spesiell støvsamler.

 

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.