stavanger korrosjon banner 2020

Garnet Sand Blåse middel

Garnet blåsesand er godt egnet i de fleste områder innen overflatebehandlings industrien. 

Både av ubehandlede og korrosjonsbehandlede overflater innen:
• Bro og Sluseporter
• Bygg og konstruksjonsstål
• Bygging og vedlikehold av kjemiske anlegg, kjernevåpen og fossile kraftverk, gass-og avløpsetaten planter, avsalting og industrianlegg.
• Bygging og vedlikehold av containere og tanker, tankbiler og jernbanevogner tanker, biler og busser.
• Ikke-jernholdige overflater og turbinblader (spesiell mesh).
• Olje-og gass, vedlikehold i raffinerier og lagertanker inkludert on-shore og off-shore installasjoner.
• Skipsverft, nybygg, ombygging og reparasjon inkludert Antimagnetic og andre spesielle stål samt aluminium super strukturer og aluminium og glassfiber skrog.
• Rusfritt stål
• Stein bygningsfasader og monumenter

Garnet er kjent for sin naturlige hardhet, holdbarhet og hurtige avvirkende egenskaper som oppfyller Helse- Miljø- og Sikkerhetskrav.

Kostnadseffektiv sandblåsing
Garnet blåsesand er en kostnadseffektiv løsning grunnet sin hardnet og skarpe utforming.
Resultatet av dette er lavere blåsetid av den aktuelle overflate

Lavt Støvnivå
Garnet blåsemiddel gir betydelig lavere utslipp av støv grunnet sin materiale seighet og at den synker raskt fra den er i luften til den er nede på bakken, som følge av granulatenes høye egenvekt.Dette resulterer i et minimum av farlige forstyrrelser og forbedrer operatørens sikt og sikkerhet

Høy Produktivitet
Meget rask avvirkning skjer med stor fart, stort antall og riktig partikkel utforming som treffer blåseobjektet.
Sandkornets akselerasjon og fart i en luftstrøm er en funksjon av treghetsmomentet og dermed påvirket av størrelsen på sandkornene. Mindre sandkorn akselerer mye lettere og utgir høyere effekt mot blåseobjektet. Dette resulterer i rask og effektiv rengjøring av den aktuelle overflate. Det hevdes as Garnet blåsesand gir opp mot dobbel avvirkning pr. m2/time sammenliknet med andre sand og slaggprodukter.

Lavt Forbruk
Den unike kornstørrelsen sikrer at sandblåseflaten treffes av et større antall partikler som reduserer bruk av sandblåsesand.
Kvalitetsutført overflate arbeid rengjør dypt inn i overflatens hulrom og korroderte områder ned til bart metall. Grundig fjerning av all korrosjon, løselige salter og andre forurensninger. Den sandblåste overflaten blir jevn og fri for embedment, røffe topper og kavitasjonsgroper. Sammensetningen av partikkelstørrelser gir høy renseeffekt resultatet blir en jevn og fin overflate.

Helse- -Miljø og sikkerhet (HMS)
Garnet blåsemiddel er ikke giftig og er uten silikose fare eller for risiko fra lekkable tungmetaller eller radioaktive stoffer. Lavere forbruk og optimal gjenvinning utgjør redusert volum forbruk.

Gjenvinnbar
Blåsesanden er egnet for flere bruksområder og kan resirkuleres fem ganger eller mer uten å miste sin overlegne renseeffekt. Spesielle blåse gjenvinning systemer for Garnet er tilgjengelige på forespørsel. Gjenvinningsanlegg legger til grunne for naturlig, ren og kostnadsbesparende sandblåsing.

Overflate Renhet
For at et beskyttelsesbelegg/maling system skal feste seg til underlaget og motstå korrosjon bestemmes av overflatens renhetsgrad og ruhetsprofil. Bruk av Garnet blåsemidler gir høyeste kvalitet og flere fordeler.

 

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.