stavanger korrosjon banner 2020

Graco Elektriske Malesprøyter

Effektiv sprøyte maling av bolig- og næringsbygg. Sprøyteoppsett som passer de ulike overflater som tak og vegg, trapp, gulv, fasade, kledning, vindu, kontorgarderobe, bad, kjøkken m.m.

Graco har et imponerende utvalg av malingssprøyter for alle formål og brukerbehov. Enten du er en profesjonell maler, huseier eller handyman vil du her finne den mest pålitelige, robuste, nøyaktige og tidsbesparende malingssprøyten i bransjen.

Å velge riktig malingssprøyte kan være krevende. Det finnes ikke én sprøyte som passer til alt. Mange faktorer er med på å bestemme hvilken malingssprøyte som passer best til jobben. Det blir enklere å velge riktig malingssprøyte når du vet nøyaktig hva du skal sprøyte og kjenner kravene til jobben. De følgende spørsmålene vil hjelpe deg til å gjøre et riktig valg, og gir deg den påliteligheten og ytelsen som du kan forvente av en malingssprøyte fra Graco.

Slik velger du riktig malingssprøyte

1. Hvilke materialer skal du sprøyte?
Materialtypen som skal sprøytes avgjør hvilken sprøytedysestørrelse som behøves. Malingssprøyter er begrenset til visse dysestørrelser, så hvis du planlegger å sprøyte ulike materialer bør du kjøpe en mer allsidig sprøyte. Finn ut hva som er minimumskravene til dysestørrelsen for det materialet som skal sprøytes, og sammenlign med den maksimale dysestørrelsen til den malingssprøyten du vurderer å kjøpe. Alle malingssprøytene fra Graco fungerer med dyser opp til en maksimal størrelse, og vanligvis er store enheter som er beregnet for entreprenører i stand til å sprøyte tykkere materialer som krever en større dyse.

2. Hvor mange liter kommer du til å sprøyte i uken?
Ikke alle malingssprøyter er beregnet for entreprenører som sprøyter hele tiden. Graco tilbyr sprøyter på begynnernivå, beregnet for huseiere med små prosjekter, og videre opp til sprøyter til profesjonell bruk, som er utformet for å møte kravene til fulltidsarbeidende malere. Magnum, vår malingssprøyte for begynnere, er beregnet for huseiere og deltidsarbeidende malere. Vårt utvalg av sprøyter innen entreprenørutstyr er utformet for de som ønsker å bruke enhetene sine i yrket, og som trenger allsidigheten til å kunne sprøyte et stort utvalg av materialer.

3. Hvilke typer overflater skal du sprøyte på?
Ulike overflater krever ulike kvaliteter av materialer og utførelser. For å kunne velge riktig sprøyte og sprøytedyse, må du vurdere materialet og den ønskede utførelsen.

4. Hvor mye ønsker du å betale?
Å kjøpe en malingssprøyte er en investering. Du ønsker ikke å kjøpe for mye, slik at du betaler for mer enn du trenger, men du ønsker heller ikke å kjøpe for billig, for så å oppleve frustrasjoner. Prisene varierer enormt, og avhenger av sprøyterens krav. Et par viktige spesifikasjoner som må vurderes i tillegg til pris når man kjøper en malingssprøyte, er den maksimale dysestørrelsen, strømkilden, materialkompatibilitet og hvor mange liter materiale som skal sprøytes i uken.

Mark Max II V utgaver
Standard 17E655. ProContractor 17 17E660, 17E661. Ironman 17E664

Mark Max II IV utgaver
Standard 17E651, 17E652. ProContractor 17 17E653,17E654.

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.